Over Bodrix

Bodrix is in 2015 opgericht door Gert Kroon met het doel om business consultantservice te bieden aan startups in alle stadia van ontwikkeling.

In 2018 kwam Sibel Tunali bij Bodrix.

Wij willen u gezamenlijk onze expertise bieden (in totaal +60 jaar in de zakelijke en startup-wereld) om uw bedrijf uit te breiden en te laten groeien op internationaal niveau. Wij gebruiken een persoonlijke benadering om uw specifieke behoeften te begrijpen en bepalen samen met u een routekaart om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Dit kan van het begin af aan van het bieden van begeleiding bij het starten van een bedrijf tot het bieden van ervaren specialisten voor uw specifieke bedrijfsbehoefte.

Sibel

Ervaren directeur-verkoop en bedrijfsontwikkeling met visionair leiderschap, een goed begrip van de verkoopstrategie in zowel bedrijven als startups en uitstekende vaardigheden voor het opbouwen van relaties op C-niveau.

Meer dan 30 jaar ervaring in het beheren en afsluiten van verkoop- en bedrijfsontwikkeling in grote en complexe telecom- en technologiebedrijven met meerdere nationaliteiten, zoals Nortel Networks (Canada, VK en Portugal), Samsung (VK, Zweden, Duitsland, Italië, Frankrijk en België), Avaya (VK) en mobiele operator Elisa in Finland.

Meer dan 10 jaar ervaring met startups vanaf het begin tot de exit-strategie. Ervaring met het bouwen van verkoopteams, schaalvergroting van organisaties, producten naar de markt brengen en klantoplossingen ontwikkelen.

Bewezen vermogen om leiding te geven aan de verkoop, een verbeterde balans en duurzame opbrengsten en winst te realiseren. Een buitengewone balans van strategische en tactische expertise, gecombineerd met uitstekende analytische vaardigheden.

Demonstreert vermogen om positieve veranderingen in uitdagende situaties te implementeren.

 

Momenteel strategisch adviseur voor Biftek.co (Foodtech) en mentor voor Startlife (Food and Agritech accelerator programma voor Wageningen University)

 

Specialiteiten: verkoop, strategie, bedrijfsontwikkeling, Startups

Samenvatting: georganiseerd, energiek, sociaal, pragmatisch

Gert

Als vertrouwd adviseur bij IBM voor meer dan 15 jaar en daarna 5 jaar ontwikkelen van een Data Science startup, welke recentelijk is verkocht, heb ik de ervaring en drive om startups en bedrijven te leiden om hun zakelijke kansen te identificeren, te optimaliseren en in te schatten. Van de andere kant heb ik de juiste kennis en ervaring om het bedrijfsproces te optimaliseren en Data Science capaciteiten te integreren in het bedrijfsleven. Recentelijk in de rol van projectmanager een MIS geïmplementeerd voor de overheid van Jordanië en momenteel op freelance basis adviseur voor Biftek.co en Business Growth Development manager voor Graphileon.

 

Zoals we allemaal weten, kan een startend bedrijf niet overleven zonder een goed ecosysteem en als een van de eerste ontwikkelaars van het ecosysteem van Bodrum voor jonge ondernemers in de IT-sector in Bodrum, hebben wij het Start-in Bodrum platform ontwikkeld, waar we jonge ondernemers, investeerders en lokale Bodrummers samenbrengen om de economie van Bodrum in IT en innovaties in data science te verbeteren.

 

Gert heeft een directe management aanpak en analytisch stijl van denken, wijst iemands verantwoordelijkheden aan, zorgt ervoor dat teamspelers samenwerken om gemeenschappelijke doelen te bereiken, zorgt ervoor dat kennis en knowhow wordt ontwikkeld, klantprioriteit wordt bereikt en professionalisme op bedrijfsniveau altijd wordt gehandhaafd. Gert staat altijd open voor nieuwe zakelijke kansen en netwerken om het startup ecosysteem te promoten. Daarnaast ben ik een rolmodel voor startup-ondernemers. Gert heeft veel ervaring in het leiden van technische verkoop ondersteunende teams in complexe outsourcingcontracten. Ik ben gewend om met verkopers- en ICT-mensen te werken, positieve bedrijfsresultaten te bereiken en mensen te motiveren. Vanwege mijn vorige baan bij IBM ben ik gewend om te werken in complexe internationale organisaties en om het beste resultaat uit een team van technische en verkopers te halen in een multiculturele omgeving. Onlangs afgestudeerd voor executive MBA van Quantic Washington D.C.

 

Over een periode van 10 jaar is Gert Kroon actief in een sociaal ontwikkelingsproject in Sierra Leone met als doel de kwaliteit van een lokaal ziekenhuis en een aantal scholen te verbeteren. Als oprichter en onderdeel van de Stichting Smarter Hospital ben ik verantwoordelijk voor de financiën en beheer ik ook lokale projecten om fondsen te werven voor gezondheidszorg- en onderwijsprojecten.

Consultancy voor NGO's

Gert is al meer dan 10 jaar actief in een stichting voor sociale ontwikkeling in Sierra Leone met als doel de kwaliteit van een lokaal ziekenhuis en de kwaliteit van het basisonderwijs te verbeteren.

Als oprichter en onderdeel van de raad van bestuur van de Stichting Smart Hospital is Gert verantwoordelijk voor de financien en de gang van zaken en beheert hij ook de fondsverwerving activiteiten van lokale projecten voor gezondheidszorg- en onderwijsprojecten.

Met deze ervaring kan Gert advies verlenen bij het opzetten van een NGO, de projecten definiëren voor het bijeenbrengen van financiering op een wereldwijd niveau.